Biostrong 510 – Dodatak hrani za živinu
- Sadrži mešavinu aktivnih supstanci iz biljaka.
- Povećanje svarljivosti i usvajanje hranljivih materija
- Značajno smanjenje nastajanja amonijaka
- 100 % prirodan proizvod
Kao krajnji rezultat ovi efekti vode poboljšanju performansi i profitabilnosti živinarske proizvodnje.
- To je dodatak hrane koji sadrži mešavinu aktivnih supstanci iz biljaka. Povećanjem svarljivosti i usvajanje hranjivih materija i značajno smanjenje nastajanj amonijaka u digestivnom traktu i fecesu su najznačajniji efekti. Kao krajnji rezultat ovi efekti vode poboljšanju performansi i profitabilnosti živinarske proizvodnje.
- U procesu je registracije u grupu dodataka hrani ( da može značajno da poboljša performance u skladu sa regulativnom EU No. 183/2003).
- To je registrovana tehnologija za smanjenje emisije amonijaka za 48% u okviru IPPC – BAT
- Visoka efikasnost i ekonomska profitabilnost su potvrđeni brojnim ogledima u Češkoj Republici ali i kod najvećih proizvođača iz SAD, Brazila, Holandije i jugoistočne Azije.
- To je garantovano visokim stepenom primenjenog Menadžmenta kvalitetom u skladu sa ISO 9001: 2008, FAMI QS, koji garantuju standardan sastav, bezbednu upotrebu, laku upotrebu proizvoda u premiksu i kompletnim smešama.
- Tehnologija mikroinkapsulacije garantuje stabilnost i podjednaku efikasnost u toku skladištenja i proizvodnji premiksa i gotovih smeša.
- 100% prorodan proizvod.
Sastav i način delovanja
- Biostrong 510 sadrži samo aktivne materije i sastojke biljnog porekla, koji pokazuju intenzivniji uticaj na organizam životinje u odnosu na jeftinije, sintetičke proizvode.
- Način delovanja je na osnovu kompletnog efekta pojedinih biljnih materija ivelikog broja aktivnih supstanci. One imaju pozitivan uticaj na pojedine kategorije životinja.
- Standardni sastav najvažnijih aktivnih materija je garantovan, amoguća je i detekcija u premiksima i gotovim smešama primenom različitih analitičkih metoda, kvantitativnih i kvalitativnih.
- Trenutni sastav proizvoda je rezultat istraživanja dugih 25 godina razvoja, proizvodnje i upotrebe u ishrani životinja